Ongelukkig verlies Veensche Boys

21 april 2019 om 01:05 Sport

NIJKERKERVEEN Zaterdag leek Veensche Boys eindelijk weer op de ploeg die eerder deze competitie de tegenstander hun wil oplegde. Tegen JSV Nieuwegein werd een goede eerste helft gespeeld, maar te weinig gescoord. IN de tweede helft ging het alsnog mis, waardoor Veensche Boys opnieuw verloor (1-3)

Veensche Boys kende een prima start, waar Gerard Kroonenberg een plaag was voor de defensie van de gasten uit Nieuwegein. De vroege treffer van Bas van den Grootevheen was een extra opsteker, maar ondanks enkele goede kansen bleef de stand steken op 1-0. De spitsen uit Nijkerkerveen wisten de lat wel goed te vinden, maar dat is toch enkele centimeters te hoog.

Na de pauze was JSV Nieuwegein snel succesvol, nadat ze voor de rust keeper Wessel Kroon al enkele malen hadden getest. De 1-1 vlak na rust gaf JSV Nieuwegein extra vertrouwen en meer en meer namen zij het initiatief. Waar Veensche Boys de kansen had gemist, waren de gasten effectiever. De eindstand werd zo 1-3, dus opnieuw een nederlaag voor Veensche Boys en daarmee is alle spanning wel verdwenen voor dit seizoen.