Afbeelding
Rupert Travis

Summer Experience wordt muzikaal afgesloten door Johnny Glitter.

18 augustus 2022 om 22:16 Overig Deel je nieuws

Johnny Glitter komt naar Nijkerk om het afsluitfeest met iedereen te vieren, Een speciale kinderdisco met sneeuwmachines, een bellenblaasmachine, gezellige muziek, verschillende spelletjes en spraakmakende zang. Vorig seizoen stond hij nog op het podium bij Holland’s Got Talent waar hij de jury en publiek heeft mee laten dansen. Daarnaast zullen, mogen de weersvoorspellingen goed zijn, de springkussens er staan met weer het nodige sport- en 

spel materiaal. Genoeg reden om nu tussen 14.00 uur en 16.00 uur mee te komen feesten! Bij slecht weer wijken we uit naar binnen, zodat het optreden door kan gaan.

Na zes weken vol met activiteiten is het leuk om de Summer Experience nog even gezamenlijk met elkaar af te sluiten vrijdag 19 augustus, naast het jongerencentrum Chill-Out. Er wordt ook dit jaar heel positief terug gekeken op de Summer Experience. Zo waren er een hoop complimenten van de kinderen en de ouders richten de organisatie. Waar Johnny Glitter afgelopen zomer heeft opgetreden in grote speeltuinen in een stad als Rotterdam is hij heel blij dat ook in Nijkerk de kinderen en de jeugd niet worden vergeten en draagt hij de Summer Experience een warm hart toe.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie