Stralend de deur uit bij Kapsalon Hairstyle

16 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

Er zijn genoeg redenen om uw knip- of verfbeurt aan Sabina, Brenda en Liane over te laten. De kwaliteit valt af te meten aan de klantenkring, en die is de laatste tijd behoorlijk uitgebreid. Sabina Burgwal, eigenaresse van Kapsalon Hairstyle, weet als geen ander hoe zij door goed naar u te luisteren, uw eigen stijl kan vertalen naar het actuele modebeeld. Sabina: ,, Wij laten ons inspireren door de persoonlijkheid en uitstraling van de klant en vertalen diens stijl. Daarnaast zien wij graag dat er optimaal genoten moet kunnen worden van de behandeling. Gewoon even tijd voor uzelf nemen. En dan weer stralend de deur uit lopen.’’

NIJKERK - Na een opfrisbeurt vorig jaar, was het dit jaar tijd voor een grotere metamorfose van kapsalon Hairstyle in winkelcentrum Paasbos. Het complete interieur is veranderd in een gezellige moderne salon en de dames dragen nieuwe bedrijfskleding.

Door Maureen van Goethem

Gezelligheid gecombineerd met vakkennis en een goed product is typerend voor de salon.

De producten van Farouk en in het bijzonder Biosilk is de enige echte haarverzorging productlijn die verrijkt is met natuurlijke zijde en creëert zacht, glanzend en gezond ogend haar. ,,Door dit product is vrijwel alles met het haar mogelijk: vaak verven, vaak föhnen, vaak stijlen en toch geen droge haar. Sterker nog, deze producten zorgen ieder keer weer voor prachtige resultaten,’’ aldus Sabina.

Daarnaast hebben de dames van Hairstyle de laatste weken, altijd op maandag, diverse cursussen gevolgd. Door deze bijscholing blijven zij steeds up-to-date en brengen zij u op de hoogte van de nieuwste technieken, trends en de daarbij behorende passende coupes.

Inmiddels een leuke traditie bij Kapsalon Hairstyle is dat alle kinderen tot en met 12 jaar een attenties krijgen na hun behandeling. De kist wordt regelmatig met nieuwe presentjes aangevuld.

Tenslotte: Kapsalon Hairstyle kiest voor een persoonlijk aanpak in de salon. Er wordt niet alleen gekeken naar modetrends maar vooral wat past bij de klant. Er wordt gewerkt volgens afspraak om u als klant zoveel mogelijk tijd en aandacht te geven. Daarnaast kunt u twee avonden in de week vanaf 19 uur terecht. Ook dit is alleen op afspraak.

u Kapsalon Hairstyle. Winkelcentrum Paasbos, Nijkerk. Tel. 033-2456700

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie