Celia’s Beauty & Feet Salon

18 april 2012 om 00:00 Ondernemend

Ook Celia Balfoort-van Putten van Celia’s Beauty & Feet Salon heeft het prima naar haar zin aan de Kolkstraat 13. Twee topsalons onder een dak. Een ideale combinatie, zo is al in korte tijd gebleken.

NIJKERK - Bij Celia kunt u terecht voor een ruim aanbod aan pedicure- en manicurebehandelingen, reinigende behandelingen, ontspanningsmassages en zelfs bruidsarrangementen.

door Maureen van Goethem

Probleemnagels

Schimmelnagels komen veel voor. Ze worden veroorzaakt door bepaalde schimmels, die voetschimmel kunnen veroorzaken. Van de mensen die last hebben van voetschimmel krijgt een derde ook schimmelnagels. ,, Gelukkig zijn schimmelnagels tegenwoordig prima te behandelen. Daar moeten ze wel wat voor doen, het is niet zo dat je er in een keer vanaf bent. Er moet regelmatig gedruppeld worden. Daarnaast worden de voeten gereinigd, nagels door mij geknipt en nagelriemen verzorgd, zodat er geen haakjes meer overblijven. Belangrijk is goed onderzoek van de voeten tussen de tenen, eelt wegsnijden, likdoorns verwijderen. Gebruik niet teveel zeep, droog uw voeten zorgvuldig, ook tussen de tenen. maar wel elke dag schone katoenen sokken en wissel regelmatig schoenen.’’

Kortom: Celia kan alles vertellen over de mogelijkheden om van eventuele schimmelnagels grotendeels af te komen.

Samen maar toch apart

Samen met Evelien van EH Coiffures heeft Celia vorig jaar maart de bedrijfsruimte van voormalig schildersbedrijf Blok overgenomen en in twee nieuwe ruimtes opgesplitst.

De samenwerking met Evelien werpt al vruchten af. ,,Regelmatig hebben wij samen acties zoals Ladies First of een vriendinnenmiddag, soms ook samen met Curves aan de overkant. Dan geef ik eerst een heerlijke reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling, waarna als afsluiting lekker in de spiegel van de Evelien gekeken kan worden voor een complete knipbeurt inclusief wassen, drogen en stylen.’’

Dit kan je natuurlijk jezelf cadeau doen, maar ook moeders, zussen of vriendinnen vinden dit arrangement vast leuk om te krijgen.

Kijk voor meer informatie op de website.

u Celia’s Beauty & Feet Salon. Kolkstraat 13, Nijkerk. Tel. 033-2457290. www.celiabeautyandfeet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie