Afbeelding
Wikimedia

Hart voor Oost-Europa zamelt toiletartikelen in voor Oekraïne

3 oktober 2022 om 12:02 Maatschappelijk

NIJKERK Stichting Hart voor Oost-Europa, opgericht in Nijkerk, is haar derde inzamelingsactie gestart voor Oekraïne. Voor de derde inzamelingsactie is de stichting op zoek naar toiletartikelen voor kinderen, vrouwen en mannen. Bij diverse opvangcentra in Oekraïne is een hoge nood aan shampoo, tandpasta, zeep en douchegel. 

De eerste actie bracht 371 kinderschoenen op voor diverse weeshuizen en de tweede actie zamelde de stichting massaal babyvoeding en luiers in. Voor de derde inzamelingsactie kunnen toiletartikelen op negen locaties worden ingeleverd in Nijkerk, Almere, Dronten en Terschuur: 

- Hoevelakenseweg 81, Terschuur
- Jan Steenhof 43, Nijkerk
- Greppelland 54, Nijkerk
- Stavast 14, Nijkerk
- Schrassertstraat 25, Nijkerk
- Venestraat 46, Nijkerk
- De Gruno 72, Nijkerk
- J. Duikerstraat 13, Almere
- Kruizemunt 106, Dronten

INLEVEREN Tot 14 oktober staan op deze locaties een blauwe container voor het huis, waar de toiletartikelen in mogen. De ingezamelde toiletartikelen worden naar één punt gebracht waar ze direct worden gesorteerd en op transport gaan naar Oekraïne. Doneren kan ook, want van het geld dat binnenkomt worden diverse hulpmiddelen gekocht. Donaties kunnen worden overgemaakt naar: NL71RABO0354635433 t.n.v. Stichting Hart voor Oost-Europa.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie