De winkel Terre des Hommes op Kamp 79 in Amersfoort
De winkel Terre des Hommes op Kamp 79 in Amersfoort Naomi van Nieff

Terre des Hommes Amersfoort organiseert een Fashion Show

30 november 2022 om 16:57 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 17 december organiseren vier Ad Eventmanager studenten van de Hogeschool Utrecht een Fashion Show voor en met Terre des Hommes Amersfoort. De tweedehands kleding die te bewonderen is bij de Fashion Show komt uit de winkel van Terre des Hommes. Naast de Fashion Show is er ook de gelegenheid om nieuwe, tweedehands en vintage kleding, schoenen, spullen en boeken te kopen die ook uit de winkel komen. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel Terre des Hommes.

Terre des Hommes strijdt tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid, kindhuwelijken en biedt noodhulp. Ze voorkomen dat kinderen uitgebuit worden, halen kinderen uit uitbuitingssituaties en zorgen ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. 

De Fashion Shows worden gehouden in het Nieuwe Kerkenhuis, Leusderweg 110 (ingang aan de Daltonstraat) in Amersfoort. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 17 december van 12.00 tot 16.00 uur. De Fashion Shows vinden plaats om 12.30, 14.00 en 15.00 uur. 

De aanloop naar het event kan worden gevolgd via de socialmedia-accounts van Terre des Hommes Amersfoort op TikTok, Instagram en Facebook. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie