TV Sparta 2 viert kampioenschap
TV Sparta 2 viert kampioenschap Ab van Straalen

TV Sparta 2 kroont zich kampioen in de derde klasse

5 juni 2018 om 10:42 Sport/sport Deel je nieuws

Op zaterdag 1 juni mochten de dames en heren van TV Sparta 2 zich de grote winnaars noemen. Na 7 wedstrijden stond de teller op 24 punten. Daarmee hielden ze nummer 2 op de lijst - Epe - achter zich, die eindigden met 22 punten. TV Sparta 2 werd kampioen in de competite Gemengd 17+ zaterdag, 3e klasse.

Op de vooravond aan de laatste speeldag wist het team dat ze nog 2 partijen moesten winnen, om het kampioenschap zeker veilig te stellen. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 3-2 gewonnen. Tijdens deze competitie werd ook een uitzonderlijke prestatie behaald door de dames van TV Sparta 2: zij verloren geen enkele single of dubbelpartij.

Na afloop van de wedstrijd was het groot feest met champagne, confetti en werden er bloemen uitgereikt door Kees Smelik namens Wheeltrim BV; de sponsor van het team. Volgend seizoen zullen de dames en heren van TV Sparta 2 actief zijn in de 2e klasse op zaterdag.

Het team bestaat uit: Henriet van Malestein, Bojanne Westerman, Rinske van Straalen, Allard Kok, Gert Jan Markus, Joeri Meewis en Mark Smelik. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie