Carrouselteam RSC Kraaij
Carrouselteam RSC Kraaij Silvan Schrier

Eredivisie Carrouselrijden: zevende plaats voor pony's

3 juni 2018 om 19:12 Sport/sport Deel je nieuws

Carrouselteam Ruitersportcentrum Kraaij Junior uit Nijkerkerveen is vandaag onder leiding van Dionne Kraaij als 7e geëindigd in de eredivisie carrouselrijden voor pony's. Deze wedstrijd in de hoogste divisie van het carrouselrijden vond plaats in Capelle aan den IJssel. Het team van 12 ruiters reed een fraaie kür op muziek welke door de jury werd gewaardeerd met 69,075 punten. Het verschil in punten in het sterke deelnemersveld was minimaal. De groep kijkt terug op een mooie dag paardensport. In de Prix d'Elegance, de schoonheidsprijs, werd het team vierde.
 
Een carrouselteam rijdt met 12 of 16 ruiters een kür op muziek, welke wordt beoordeeld op uitvoering en originaliteit door een jury. Punten zoals uitvoering, moeilijkheidsgraad, muziekkeuze, algemene indruk en de gereden figuren worden gewaardeerd.
 
Op zondag 10 juni vindt in Nijkerkerveen de wedstrijd in de eredivisie voor paarden plaats. In deze divisie zal ook het team van de Nijkerkerveense manege aan de start komen. Het evenement begint om 8.30 uur, u bent van harte welkom aan de Blokhuizersteeg 9 in Nijkerkerveen. Toegang is gratis.
 
Meer informatie is te vinden op www.vcncarrousel.nl en www.ruitersportcentrum.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie