Het eerste concert weer in juni op het Verlaat in Nijkerk sinds de coronaversoepelingen.
Het eerste concert weer in juni op het Verlaat in Nijkerk sinds de coronaversoepelingen. Aalt Guliker

Corsicaans zangproject van het Het Voice Company Koor

3 september 2021 om 17:00 Verenigingen

NIJKERK Het Voice Company Koor onder leiding van Robert Bakker houdt zich in de maand september enkele weken bezig met authentieke Corsicaanse volksmuziek. Deze muziek is niet moeilijk om te zingen en wordt driestemmig ingestudeerd.

Elke woensdagavond wordt er vanaf 19.30 uur gerepeteerd in een goed geventileerde ruimte in muziekgebouw ‘De Ontmoeting’ aan de Watergoorweg 48.

Corsicaanse muziek wordt normaliter driestemmig uitgevoerd in plaatselijke bars en is geliefd bij de bevolking. Het karakter is een mengeling van vrolijkheid en weemoed. De nummers zijn ook goed te leren voor mensen zonder zangervaring.

Bij het Voice Company Koor doet een zanger alleen mee met een project; niemand wordt dus vast lid van een koor. Ook wordt er vooraf geen stemtest afgenomen. Robert Bakker is een energieke en bevlogen dirigent die altijd zorgt voor een positieve en fijne sfeer tijdens de repetities.

Wie aanstaande woensdagavond ook wil zingen, is welkom aande Watergoorweg 48 in Nijkerk. De start is om 19.30 uur. Contact opnemen kan ook via tel. 0320-244202 of www.hetvoicecompanykoor.nl.


















Verstuurd naar: stad.nijkerk@bdu.nl

Uitschrijven

Het Voice Company Koor, Wijngaard 17, 8212 CB Lelystad, The Netherlands

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie