Avondvierdaagse Hoevelaken op dinsdag afgelast

29 mei 2018 om 16:34 lokaal

HOEVELAKEN  De organisatie van de Avondvierdaagse van Hoevelaken heeft besloten om de eerste avond, dinsdag 29 mei, af te gelasten in verband met de afgegeven code oranje en de verwachte slechte weersomstandigheden. Ook in Hoogland heeft men hetzelfde besluit moeten nemen. Morgen wordt er gekeken of er verder gelopen kan worden. Op de Facebookpagina avondvierdaagsehoevelaken staat meer informatie.

 

Grote delen van de route gaan door het Hoevelakense bos en dat is extra gevaarlijk bij onweer. De wandeltocht wordt niet ingehaald op een andere datum. Een (gedeeltelijk) afgelaste wandeling telt gewoon mee voor het behalen van de medaille. In geval van extreme weersomstandigheden, zoals onder andere onweer of dreigend onweer, bepaalt de organisatie of er die betreffende avond gewandeld gaat worden, dan wel of het parkoers ingekort of gewijzigd wordt. Dit besluit wordt zo spoedig mogelijk nadat het is genomen gepubliceerd op de website.

 

STARTTTIJDEN De starttijden vanaf sportcomplex Kleinhoven zijn deze week als volgt: de 15 kilometer start om 18.15 uur, de 10 kilometer om 18.30 uur en de 5 kilometer om 18.45 uur. Net zoals voorgaande jaren zal ook de EHBO Hoevelaken aanwezig zijn om mensen te helpen die blessures op (dreigen te) lopen tijdens de Avondvierdaagse. De EHBO-ers zijn mobiel en zullen tijdens de Avondvierdaagse langs de verschillende routes rondrijden om mensen te helpen.

 

INTOCHT Tijdens de feestelijke Intocht op vrijdag vertrekt de 15 kilometer om 17.45 uur, de 10 kilometer. om 18.15 uur, de 5 kilometer. om 19.00 uur vanaf sportcomplex Kleinhoven. De wandelaars lopen vervolgens vanaf het verzamelpunt bij Euretco in één lang lint omstreeks 20.15 uur via de Stoutenburgerlaan over de Wiekslag en de Brink. Alle routebeschrijvingen, parkeerinformatie en andere gegevens zijn te vinden op de website van de Avondvierdaagse: www.avondvierdaagsehoevelaken.nl.

Vorig jaar deden er zevenhonderd wandelaars mee aan de Avondvierdaagse Hoevelaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie