Matige generale voor Veensche Boys

26 mei 2018 om 23:58 Sport/sport

NIJKERKERVEEN Veensche Boys sloot zaterdag de competitie teleurstellend af. Veel wisselingen en te weinig inspiratie waren koren op de molen van Valleivogels. De gasten uit Scherpenzeel trakteerden de Boys op een 1-4 nederlaag. Volgende week begint de nacompetitie en dan zal het zeker anders moeten.

Met het oog op de nacompetitie had trainer Richard van Vliet enkele spelers rust gegeven. Dat leverde wat onwennig spel en voordat Veensche Boys in het spel kwam, stonden ze al op een 0-3 achterstand door doelpunten van Robert van den Broek, Wilbert Thomassen en Jelle Staal. Na de thee ging het beter met de Boys, maar echt spannend werd het niet meer. Menno van der Woude zorgde nog wel voor de 1-3, maar Thomassen zette de 1-4 eindstand op het scorebord.

Zaterdag moet Veensche Boys weer echt aan de bak, want dan begint de race voor promotie naar de eerste klasse. Dan moet vanaf 14.30 uur worden afgerekend met DOS Kampen. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was geen maatstaf en verwacht mag worden dat Veensche Boys voor eigen publiek fel en goed voor de dag komt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie