Fije Visscher
Fije Visscher Eigen foto

Kom 3 september kijken bij Kalverhouderij Visscher

18 augustus 2021 om 11:56 Lokaal Deel je nieuws

Stap op de fiets en verken het platteland met langs de route prachtige boerenbedrijven. Voor deze zomervakantie hebben LTO Gelderse Vallei en Vallei Boert Bewust drie fietsroutes uitgestippeld, die gratis te downloaden zijn op www.kijkenbijdeboer.nl. Langs elke route kan er via een QR-code digitaal kennis gemaakt worden met vijf boerderijen. Op sommige boerderijen is een activiteit te boeken, zoals op 3 september op het kalverbedrijf van de familie Visscher. Jong en oud is van harte welkom.

Rondleiding

Voor wie op 3 september de route door de omgeving van Nijkerk pakt, kan een tussenstop maken op de kalverhouderij van de familie Visscher. “We hebben aan de Hoef een kalver- en jongvee opfokbedrijf”, vertelt Fije Visscher. “Ruim 20 jaar geleden hebben we het bedrijf overgenomen van mijn ouders. Inmiddels is onze bedrijfsvoering energieneutraal en hebben we een modern bedrijf met een authentieke uitstraling. Hoe dat precies zit, vertellen we graag op 3 september tijdens een rondleiding. Want we vinden het leuk én belangrijk te laten zien wat we doen, en waarom we het zo doen.”

Aanmelden

De activiteit start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Reserveren is verplicht en kan via de website www.kijkenbijdeboer.nl.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie