Teuge weer beter dan sc Hoevelaken

5 mei 2018 om 22:22 Sport/sport

HOEVELAKEN Voor de tweede keer deze competitie is het Hoevelaken niet gelukt om minimaal een punt te pakken van Teuge. In Hoevelaken werd het 1-3 en dus moet de roodwitte brigade de komende weken nog volop aan de bak om de nacompetitie te halen.

Het begin van Hoevelaken was prima en er kwamen wat kleine kansen. Een schot van Michel van de Bunt werd half gekeerd en Rudy Baalman was er snel bij om de 1-0 aan te tekenen. Daarna bleef Hoevelaken de betere ploeg en het wachten was op een grotere voorsprong. Geheel onverwacht kwam Teuge echter op gelijke hoogte en daarna was Hoevelaken de draad kwijt. De 1-1 bij rust voelde als een tegevaller.

Toen Teuge na de pauze snel een 1-2 voorsprong nam, was het voor Hoevelaken zaak om terug te komen. De wil was er zeker, maar het goede voetbal van de beginfase was ver weg. De 1-3 was zelfs niet onverdiend. Hoevelaken probeerde aanvallend van alles en kwam regelmatig via de flanken door, maar een treffer zat er niet meer in.

Het inhaalduel werd zodoende verloren en dus start Hoevelaken met een kleine achterstand op VIOS Vaassen aan de laatste duels van de competitie. De inzet tussen beide ploegen is het behalen van de nacompetitie voor promotie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie