NZC deel 5 in Bad Bloemendal
NZC deel 5 in Bad Bloemendal Flevo Nijkerk

Flevo zwemt laatste wedstrijd in Bad Bloemendal

24 april 2018 om 19:32 Sport/sport Deel je nieuws

Verslag NZC (deel 5) in Bad Bloemendal te Nijkerk.

Zaterdag 21 april was de laatste wedstrijd voor de zwemmers van Flevo in de verenigingscompetitie en tevens de laatste wedstrijd in Zwembad Bloemendal. Onder tropische omstandigheden, zowel voor de vrijwilligers die deze wedstrijden mogelijk maken als de supporters op de tribune werden er weer mooie persoonlijke records gezwommen. Dit was deel 5 van de NZC, de nationale zwemcompetitie. Flevo zwom dit seizoen in deze competitie samen met Triton uit Putten, ZPC Hatto Heim uit Hattem, de Hokseberg uit 't Harde en ZPC Nunspeet.

Nienke van Eijk, Frederiek Breedijk en Melody van de Biezen verbaasden zichzelf met hun tijden op de 25 meter vlinderslag en 50 meter borstcrawl.  Joyce van ’t Klooster en Sophie van der Horst mochten voor het eerst 100 meter wisselslag zwemmen in een wedstrijd, de vlinderslag is leuk maar lastig. Zij hebben dit prima gedaan.  

Leeftijdgenoten Jacco Rook en Maureen Reichardt zwommen 100 meter borstcrawl en 50 meter schoolslag. Zij wisten beiden op de 100 meter onder de 1.10 te komen. Renzo Meester zwom op de 100 meter rugcrawl en 100 meter wisselslag ook weer sneller dan de vorige keer.

Gilbert van de Beek, Frans de Lange en Bart Rook zwommen bij de heren 50 meter borstcrawl en 100 meter wisselslag. Ook zij hebben dit weer prima gedaan.

Er zijn deze laatste wedstrijd in Bad Bloemendal veel mooie persoonlijke records gezwommen!

De totale uitslagen lijst staat op onze website: www.flevo-nijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie