genadeloze aanval Surf
genadeloze aanval Surf Michael Blaas

Mix C-team van volleybalvereniging Surf kampioen

24 april 2018 om 16:32 Sport/sport Deel je nieuws

HOEVELAKEN – Afgelopen zaterdag zijn het de mix C pupillen van Surf gelukt om de kampioensschaal binnen te slepen: SDS uit Voorthuizen werd met 4-0 verslagen en daarmee was de eerste plek een feit!

Spannend was het wel! De nummer 4 SDS moest met maar liefst 4-0 worden ingeblikt om Surf gelijk kampioen te maken. Bij iedere andere uitslag zou Surf afhankelijk zijn van de resultaten van andere wedstrijden.

Zover wilden Thijs Blaas, Iris Dokter, Julia Lozeman, Thijs Kraak, Christel van Buuren en Ilse Sauer het niet laten komen. En de overvolle en uitzinnige tribune was het daar roerend mee eens! Met overtuigende setstanden van 25-15, 25-21, 25-14 en 25-13 lieten deze topspelers dan ook zien waarom ze in de top thuis horen. Alleen in de tweede set kreeg het equipe van coach/trainster Sonja Huurdeman het met een achterstand van 18-21 een beetje benauwd! Maar door koelbloedig te blijven, werd ook dit gevaar afgewend. De medailles werden omgehangen en het feestje in de kantine ging onder begeleiding van een schaal patat met snackjes nog lang door!

Niet helemaal duidelijk wat hier gebeurt....
Vrolijk team in overwinningsroes
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie