Leden Bedrijvenkring bezoeken Lukkien

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

NIJKERK -De Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN) heeft afgelopen donderdag een bezoek gebracht aan mediaproductiebedrijf Lukkien in Ede. Architect Wim van Bokhorst uit Nijkerk en BHN-lid: ,,Bouke Lukkien, de oprichter van het TV-commercials producerende bedrijf, kwam ik bij toeval in 1996 tegen in een tegelshowroom in Ede. Een jaar later belde hij op grond te hebben gekocht voor nieuwbouw. Daar begon onze samenwerking. In 1998 hebben wij het pand ontworpen, wat op de groei gebouwd. Later hebben we het ruim verdubbeld naar nu zo'n 20.000 m2. Lukkien is een ambassadeur voor ons bureau, want dankzij hen hebben we ook het pand ernaast van Berg Boys mogen maken".

Op de vraag hoe de BHN bij Lukkien in Ede terecht kwam zegt Wim: ,,Ik had tijdens een eerdere BHN-bijeenkomst een keer een gesprek met Pim van Duijn van het BHN-bestuur. Hij regelt met de Bijeenkomsten-themagroep de locaties en sprekers en had onthouden dat wij het Lukkien-pand hadden ontworpen. Pim vroeg mij of de BHN via mij als lid misschien bij Lukkien een bijeenkomst kon organiseren. We zijn toen samen met de BHN-Bijeenkomsten-groep daar geweest en gelijk alles rond gemaakt. Zo werkt dat met netwerken. Daar zou iedereen veel beter gebruik van kunnen maken. In plaats van rechtstreeks een contact aan te boren, kun je immers beter kijken wie jij kent en wie zij kennen die jij wilt kennen. Zo is dit dus ook tot stand gekomen".  

Wim van Bokhorst voegt daar nog aan toe: ,,De BHN is een actieve club met een toegevoegde waarde voor ondernemers. Ik ben er al jaren lid van en zou iedere ondernemer uit Gemeente Nijkerk willen aanraden die nog geen lid is, eens als gast mee te gaan. Je kunt daarna altijd overwegen of de meer dan tien kwalitatief interessante bijeenkomsten en onderlinge samenwerkingen wat voor jou zijn."

Meer informatie: info@bhninfo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie