Volop Alaaaf in De Slag

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOEVELAKEN - Het was zaterdagmiddag en -avond op 22 februari groot feest in sportcafé De Slag in Hoevelaken. 's Middags werd er Kindercarnaval gevierd, een kinderfeest met de nieuwe jeugdprinsessen van carnavalsvereniging De Leutbroeken en 's avonds werd Groot Carnaval voor de ouderen gehouden.

door Gerrit Steen

Maar liefst 70 kinderen genoten 's middags van het gevarieerde programma. Zo werden er diverse spelletjes met de kinderen gespeeld, zorgde de ballonnenclown voor veel plezier, was er een schminkstand waar alle kinderen leuk opgemaakt werden en last but not least werden er meedeinende carnavalskrakers gedraaid waar fanatiek op gedanst, gesprongen en gehost werd.

Doordouwersbal

's Avonds was het de beurt aan de volwassenen om de beentjes van de vloer te krijgen, het Grote Leutbroeken Carnaval zorgde voor veel vertier met medewerking van diverse artiesten. Er waren leuke acts, de muziek zorgde voor een uitstekende stemming en de dorstige kelen werden ook niet vergeten. Prinses Teunie en hofdame Jannie gingen voorop in de polonaise. Op maandag 3 maart a.s. vanaf 20.30 uur wordt het Doordouwersbal in De Slag gehouden voor wie het dan nog aan kan… het is de afsluiting van de carnavalsfeesten, er wordt nog één keertje Alaaaf geroepen en vervolgens wordt het carnavalsseizoen waardig en mooi afgesloten.

Foto: Het Kindercarnaval zorgde voor veel plezier en werd druk bezocht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie