Op zoek naar geheime bewoners landgoed Oldenaller

6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Jonge avonturiers in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar kunnen in de voorjaarsvakantie op zaterdag 22 februari bij Natuurmonumenten op zoek naar 'De Geheime Bewoner' van landgoed Oldenaller tussen Putten en Nijkerk.

Wie is die geheime bewoner toch? Is het een eekhoorn, een muis of een buizerd misschien; in ieder geval is het een dier dat iemand ook écht op Oldenaller kan tegenkomen. Met het speciale doosje van de 'Geheime bewoner' gaan deelnemertjes samen met vriendjes en (groot)ouders op zoek naar dit geheimzinnige dier. Onderweg verzamel ze in het doosje bijzondere vondsten uit de natuur.

Bij terugkomst kunnen ze zich opwarmen bij de houtkachel met een kop warme chocomelk en iets lekkers. Hier kan tevens een eigen natuurschilderij geknutseld worden van de gevonden natuurschatten.

Kosten deelname per kind is 3 euro voor leden van Natuurmonumenten en 4 euro voor niet-leden, voor ouders 2 euro. Het speurdoosje voor de tocht kost 3 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden. Starten kan tussen 13.00 en 14.00 uur op het aangegeven vertrekpunt. De activiteit sluit om 16.00 uur. Reserveren is nodig en kan via www.natuurmonumenten.nl of tel. 035-6559955.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie