Ronald Anbeek nieuwe hoofdtrainer Telstar

5 februari 2014 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Met ingang van volgend seizoen is Ronald Anbeek de nieuwe hoofdtrainer van Telstar.

Ronald (31 jaar) is afkomstig uit Veenendaal en actief binnen SKF. Zowel als speler en trainer heet Ronald alle selecties doorlopen. Tussendoor is Ronald enkele jaren trainer geweest van Blauw Wit A1 in Amsterdam. Sinds vier jaar staat Ronald aan het roer bij SKF 2 in de (reserve) hoofdklasse.

Ronald heeft inmiddels een ruime trainerservaring en uitgesproken ambities om als eindverantwoordelijke het hoogste niveau te bereiken. Telstar biedt Ronald de uitdaging om voor het eerst als hoofdtrainer aan de slag te gaan. De overeenkomst wordt aangegaan voor twee jaar, met de optie voor een langer verblijf in Hoevelaken.

Ronald Anbreek wordt de opvolger van Steven Brink, die na drie jaar Telstar 1, aan het eind van dit seizoen vertrekt. Steven is volgend seizoen hoofdtrainer bij DOS Westbroek, een ambitieuze vereniging in (nu nog) de tweede klasse.

Willem Meuleman, vertrouwd gezicht bij Telstar 2, tekent nog een jaar bij. Daarmee gaat de Zwollenaar het derde seizoen in met Telstar 2.

Bestuur en TC zijn naar eigen zeggen verheugd met het nieuwe trainerskoppel voor de selectie en vertrouwen op een plezierige en succesvolle samenwerking.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie