Feestje bij sportschool M&M The Next

31 januari 2014 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het is aankomende zaterdag precies vijf jaar geleden dat Marco en Monique van Kooten de deuren van hun sportcentrum, M&M The Next, openstelden. Vanwege het jubileum is er zaterdag van 8.30 tot 15.00 uur een open dag met een leuke aanmeldingsactie, leesbaar elders in deze krant.

door Maureen van Goethem

Marco begon zo'n kleine vijftien jaar geleden als fitnessondernemer. Hij kocht in het centrum een sportcentrum en al gauw bleek dat de ruimte te klein werd. De gemeente bood de huidige locatie aan als bouwmogelijkheid. ,,Begin 2008 ging de schop in de grond en slechts vijf maanden later zijn wij ons nieuwe pand betrokken.''

In de jaren die volgden werden regelmatig nieuwe apparaten aangeschaft en nieuwe technieken toegepast. Naast het reguliere fitness kan iedereen er vandaag de dag terecht voor zo'n 25 groepslessen in de week.

Het is niet allemaal vanzelf gegaan, maar begin april 2012 werd het team beloond voor hun inspanningen: M&M The Next werd verkozen tot 'Beste Onderneming van het Jaar' tijdens het Business Event Nijkerk. ,,Ik sprong een gat in de lucht, want dit is de waardering van jaren keihard werken", aldus Marco. ,,Ik was zo blij.''

In het najaar van datzelfde jaar werd een innovatief concept in de vorm van een Milon Cirkel toegevoegd. Ideaal voor mensen die de eerste stap naar het sportcentrum steeds uitstellen.

Wie denkt dat Marco en Monique stil bleven zitten komt bedrogen uit. Vorig jaar februari hebben zij en natuurdiëtiste Fiona Kas de handen ineengeslagen met een uniek programma om blijvend en op een gezonde manier van de overtollige pondjes af te komen. ,,Met alleen sporten kom je er dan vaak niet, een gezonde leefstijl is ook belangrijk", zegt Marco. ,,Op 10 februari om 20.00 uur houden wij weer een gratis informatieavond. Tijdens deze avond komen veel tips over voeding en beweging aan bod.''

Afgelopen november werd de VES voordeelpas geïntroduceerd. ,,Met deze pas kan je goedkoper of zelfs gratis bij ons sporten", vertelt Marco. ,,Gebruikers van de pas ontvangen korting van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels.'' Wie met de pas een aankoop doet bij één van de 2300 webwinkels, ontvangt commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan. Dit kan worden besteed aan een fitnessabonnement. Hierdoor wordt het fitnessabonnement als het ware gesponsord.

Feestje

Dat het eerste lustrum een feit is, willen zij heel graag met de leden vieren met een feest. Marco: ,,Wij hebben dit jubileum bereikt door onze leden. Daar zijn wij natuurlijk enorm dankbaar voor. En wat is het leuk als je dan een feestje kan geven." Het feest heeft als thema: Glitter and Glamour. Alle bijzonderheden staan op de website.

M&M The Next

Henri Nouwenstraat 2

3863 HV Nijkerk

Tel. 033-2452406

www.thenext.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie