45 jaar Ridder Tweewielers

6 januari 2014 om 00:00 Nieuws

Bedrijf verkoopt fietsplezier

NIJKERK - Ridder Tweewielers, 45 jaar service, vakmanschap en kwaliteit!

Door Maureen van Goethem

Ridder Tweewielers wordt gerund door de broers Henk en Bert Ridder en is een familiebedrijf dat haar sporen in de wereld van de tweewielers meer dan verdiend heeft. Een bedrijf dat sinds de oprichting in 1969 een begrip is op het gebied van verkoop en reparatie van fietsen. In de winkel en werkplaats staan deskundig advies, vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel. "Wij verkopen fietsplezier, pas als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook. Om u optimaal van dienst te zijn staan wij 6 dagen per week voor u klaar. En indien mogelijk zijn reparaties klaar terwijl u wacht."

Ridder Tweewielers is een bedrijf dat ook na 45 jaar zeker met de tijd meegaat en voorbereid is op de toekomst. Ook in de wintermaanden wordt er niet stilgezeten. Zo is er een nieuwe werkplaats gerealiseerd speciaal voor de racefietsen en mountainbikes. De gevel en het interieur zijn voorzien van een nieuwe eigentijdse kleur. De huisstijl van het bedrijf is aangepakt. Vernieuwd logo, nieuwe website, vlaggen, belettering en advertenties, als ook het gebruik maken van social media passen helemaal in het beeld van nu.

Nieuw merk

,,Per 1 januari 2014 zijn wij nu ook dealer van het Italiaanse fietsmerk "Pinarello". vertelt Bea Ridder, ,,één van de wereldtopmerken op het gebied van handgemaakte raceframes.'' Naast Pinarello voert Ridder Tweewielers de merken Trek, Wilier, Merida, Koga en Colnago. Het assortiment is nu compleet, van instapmodel tot high-end fiets, Ridder heeft de perfecte fiets voor jou. Met het Koga Signature dealerschap en Trek Project One dealerschap kan de klant geheel naar eigen wens een fiets samenstellen, indien gewenst in kleur naar keuze. Op onze sportafdeling vindt u een uitgebreid assortiment kleding, schoeisel, helmen, fietscomputers, fietsnavigatie en overige accessoires.

Elektrisch fietsen

Het assortiment van Ridder Tweewielers bestaat naast sport-, stads- en kinderfietsen, ook uit elektrische fietsen. Bea: ,,Wij hebben alleen maar elektrische fietsen van hoogwaardige kwaliteit en gerenommeerde merken als Sparta, Koga, Trek en Gazelle. Je hebt tegenwoordig de keuze om zelf de accucapaciteit te kiezen bij je fiets. Hierdoor kunnen er grotere afstanden worden afgelegd. De accu is eenvoudig aan het stopcontact op te laden en kan fietsend wel tot zo'n 150 km mee."

Kortom: Ridder Tweewielers is de fiets specialist voor jong en oud, van loopfiets tot elektrische fiets, van racefiets tot mountainbike.

Ridder Tweewielers BV

Groenestraat 44, 3861 CN Nijkerk

033 245 1897

www.riddertweewielers.nl

Foto:

Bea: ,,Dit is waar wij voor staan: productkennis, vakmanschap en een uitstekende service. Wij verkopen fietsplezier. Pas als de klant tevreden is, dan zijn wij dat ook".

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie