Kerstpakketten voor Voedselbank

19 december 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - ,,Het is vast niemand ontgaan dat we weer in de kersttijd zitten. In deze tijd krijgen veel mensen een kerstpakket. Wat heel veel mensen wel ontgaat is, dat er nog erg veel gezinnen met kerst bijna niet te eten hebben."

door Gerrit Steen

Kitty Philippi uit Hoevelaken maakt zich zorgen: ,,Wij van de voedselbank proberen daar daadwerkelijk iets aan te doen. Daarvoor zijn wij natuurlijk wel afhankelijk van giften en vragen iedereen om hulp. Wilt u uw Kerstpakket aan ons doneren dan zorgen wij dat het heel goed terecht komt."

Ophalen of brengen

,,Krijgt u geen Kerstpakket,maar heeft u wel een warm hart voor uw medemens, dan kunt u ook zelf een pakket samenstellen. Alles is welkom, alleen bederfelijke waren zijn niet zo handig (dus geen vleeswaren of zuivel etc.) U kunt uw pakketten inleveren op de Otwardplaats 38 Hoevelaken. Om te voorkomen dat u voor dichte deur staat is het wel slim om even te bellen tel. 06-11413602. Kunt u uw pakket zelf niet komen brengen mag u ook gerust even bellen dan rijd ik even langs om het op te halen. Afgelopen jaren heeft de Voedselbank ook van veel bedrijven giften ontvangen, we hopen dat ze deze kerst ook weer aan ons denken. Namens de Voedselbank wens ik iedereen een voedzame kerst en een gezond Nieuwjaar", aldus Kitty Philippi.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie