Wethouder de Graaf stelt zich niet herkiesbaar

7 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Bert de Graaf, nu bijna acht jaar wethouder in de gemeente Nijkerk, heeft aan het VVD bestuur kenbaar gemaakt dat hij niet voor een volgende raadsperiode als raadslid of wethouder beschikbaar is.

Hij heeft zich gedurende een zeer lange periode met veel plezier volledig ingezet voor de VVD, meldt het bestuur, en voor de Nijkerkse gemeenschap. Na vele jaren commissie- en raadslidmaatschap voor de VVD werd hij in 2006 wethouder. Hij vindt het nu tijd om na deze raadsperiode de bakens te verzetten en zijn vrijkomende tijd en energie aan andere zaken te gaan besteden.

,,Het VVD bestuur betreurt het dat wij voor de komende periode geen beroep meer kunnen doen op deze ervaren bestuurder en zijn hem veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor de lokale VVD heeft betekend en nog betekent. Wij respecteren uiteraard zijn persoonlijke afwegingen om zich niet meer te kandideren.

Als lid van onze afdeling blijft hij na het aantreden van een nieuw college in 2014 uiteraard betrokken bij de plaatselijke politiek."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie