Feestelijke afsluiting weeshuisproject Grace Home in India

14 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De afgelopen drie jaar (2011-2013) heeft de Hoevelakense gemeenschap bijgedragen aan de opbouw van het Indiase weeshuis Grace Home. Alle gulle donaties zijn tot stand gekomen dankzij betrokkenheid en inzet van velen. Met de komst van pastor John en Annie naar Hoevelaken sluit de Protestantse Gemeente 'de Eshof' het project feestelijk af.

Op dit moment verblijft een groep Hoevelakense volwassenen in Grace Home. Zij kunnen met eigen ogen zien wat met hulp van de Hoevelakense gemeenschap is neergezet. Ook steken ze zelf de handen uit de mouwen. Ze hebben geld ingezameld om voor de kinderen een speelplek aan te leggen op het terrein van het weeshuis. Maandag 28 oktober landen zij weer op Nederlandse bodem. Pastor John en zijn vrouw Annie zullen hen vergezellen.

Naast een feestelijke programma zullen pastor John en Annie ook verschillende (potentiële) partners ontmoeten, zoals Kerk in Actie, Livingstone en Interserve. Ter inspiratie zijn er ook verschillende ontmoetingen met collega's in het werkveld, zoals De Spreng, De Vuurvogel, De Glind en de straatpastor in Amersfoort. Jongeren en volwassenen die Grace Home bezocht hebben, zien ook uit naar de komst van pastor John en Annie. Zij zullen hun Nederland laten zien en thuis ontvangen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie