Circus Renz International

2 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Na één jaar afwezigheid mag Circus Renz International weer voorstellingen geven in Nijkerk op het paasbosterrein, dit jaar met het vernieuwde programma 'Smile'.

Circus Renz International is begonnen aan de herfsttournee waarbij al diverse steden en dorpen aangedaan werden in onder andere Duitsland en Nederland. In de periode van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 oktober komt het circus naar Nijkerk op het Paasbosterrein aan de Hoefslag (bij het winkelcentrum).

,,Dit jaar presenteren wij ons vernieuwde show Smile", vertelt perschef Martijn Hendrikx. ,,Voor de lach in het programma zorgt de Nederlandse clown Pascalino, eerste prijswinnaar op het clownsfestival in Barcelona. Daarnaast zien bezoekers acrobatiek op de strakke draad uit Portugal, snelle kostuumwisselingen uit Letland, een tempojongleur uit Schotland en natuurlijk de vele dieren die de Familie Renz in bezit heeft; van eendjes tot honden, van paard tot kameel en hoogtepunt blijven de drie Indische Olifantendames."

Voorstellingen

Woensdag om 19.00 uur, donderdag 17.00 uur, vrijdag 16.15 en 19.00 uur, zaterdag om 15.00 uur. Donderdag is Familiedag, dan mag groot en klein voor de helft van de normale entreeprijs naar binnen. Op deze dag zijn kortingsbonnen of andere lopende kortingsacties niet geldig.

De voorverkoop is dagelijks aan de circuskassa tussen 11.00 en 12.00 uur en één uur voor aanvang van de circusvoorstelling. Kortingsbonnen en meer informatie op www.renz-international.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie