Line-up Dorpshart bekend

2 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op een zonovergoten terras van Zalencentrum De Haen hebben de organisatoren van de derde versie van muziekfeest Dorpshart het muziekprogramma bekend gemaakt. Als eerste act hebben ze DJ Durkish Delight kunnen vastleggen vertelt Nik Schneijderberg. ,,Deze muzikale duizendpoot is geen onbekende bij de feestgangers van Dorpshart. Op de vorige editie wist hij het feestje goed op te warmen met hits van toen en nu. Hij weet de juiste snaar te raken met borreldeuntjes, slowdance, funk, groove, pop, rock of house. Niks is hem vreemd."

door Theo Zuurman

Als hoofdact is het duo TijsS on Sax met live-dj Morad aangetrokken. Volgens Cor Horst, uitbater van De Haen, is dit gouden duo er verantwoordelijk voor dat de rest van de avond de voetjes van de vloer gaan. ,,Samen verzorgen zij een complete show waarbij TijsS met zijn saxofoon door het publiek loopt. Gegarandeerd gaan de handen de lucht in en draaien de stembanden overuren bij alle bekende hits in één grote mix.''

Volgens Nik en Cor gaat de kaartverkoop lekker en leeft het feestje erg in Hoevelaken. ,,We geven nog wat extra's weg met een winactie. Bij De Haen liggen briefjes met de zin 'Ik hou van Hoevelaken, omdat...'. Deze zin moet zo origineel mogelijk afgemaakt worden en de twee leukste inzendingen krijgen een gratis ticket voor Dorpshart", besluit Nik.

'Dorpshart' Hoevelaken vindt plaats op zaterdag 12 oktober van 20.30 tot 2.00 uur in Partycentrum De Haen, aan De Brink 10A in Hoevelaken. Kaarten kosten 13 euro en zijn verkrijgbaar bij De Haen, via www.dorpshart.info, via Facebook 'De Haen', of aan de zaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie