Voorbereidingen jeugd- en jongerenfestiviteit Chill-Out in volle gang

13 september 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De cultuurhistorische festiviteit Chill-Out voor de jeugd en jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar wordt op vrijdag 27 september van 14.00 tot 18.00 uur gehouden. De festiviteit vindt plaats in en buiten het jongerencentrum Chill-Out aan de Watergoorweg 42a in Nijkerk.

Veel jongeren hebben al aangegeven dat ze er bij zullen zijn en zijn erg enthousiast over het geplande optreden van Jayh. Deze zanger is erg populair onder de doelgroep en veel jongeren willen hem dan ook graag ontmoeten.

Het jeugd- en jongerenfestival is een activiteit in het kader van Nijkerk 600 en een initiatief van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk gemeente Nijkerk. Met dit festival levert de stichting haar tweede bijdrage aan het feit dat Nijkerk zeshonderd jaar geleden stadsrechten kreeg.

Door 'Oud Hollandse spelen van toen' te combineren met 'Moderne spelen van nu' laten ze zien dat oude spelen net zo leuk en spannend zijn als nieuwe spelen. Ook zijn er springkussens, dans-clinics en lasergames en is er een podium waar iedereen zijn talenten kan laten zien.

Voor de jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar is er van 20.00 tot 24.00 uur een muziekavond, waarbij Jeroen Post en Mr. Milow in Chill-Out optreden, met als hoofdact de landelijk bekende zanger Jayh.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie