Burgemeester opent nieuw kantoor Reformatorische Omroep

13 september 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Met een druk op de knop en in aanwezigheid van tientallen genodigden heeft burgemeester Renkema van de gemeente Nijkerk woensdag het nieuwe kantoor van de Reformatorische Omroep geopend. Voor de openingshandeling sprak hij tijdens zijn toespraak waardering uit over de omroep en zei te hopen dat de Reformatorische Omroep verder zal groeien en nog lang in Nijkerk gevestigd zal blijven.

De heer Van Amstel, voorzitter van de Raad van Toezicht, sprak in zijn dankwoord zijn waardering uit voor de inzet van de medewerkers de afgelopen jaren. Na het officiële deel was er voor de genodigden volop gelegenheid het kantoor en de studio te bezichtigen. De opening werd live uitgezonden via de website www.reformatorischeomroep.nl.

Vanuit het nieuwe pand wil de Reformatorische Omroep de komende jaren verder bouwen aan het toenemende aantal uitzendingen. Het kantoor in Nijkerk is voorzien van een professionele radiostudio en ook is er meer ruimte voor video-opnames.

Reformatorische Omroep

Stichting Reformatorische Omroep (RO) maakt sinds 2005 programma's voor de hele gereformeerde gezindte en zendt uit via internet. De RO bereikt via onder meer www.reformatorischeomroep.nl met haar uitzendingen maandelijks 450.000 luisteraars, 200.000 websitebezoekers en tienduizenden kijkers. De omroep wordt onder meer gesteund door een trouwe achterban van bijna 12.500 donateurs uit de volle breedte van de gereformeerde gezindte.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie