Gezelligheidstocht voor de Hartstichting

16 juli 2013 om 00:00 Nieuws

ZWARTEBROEK - Terwijl Nederland vakantie viert of aan de buis gekluisterd zit vanwege de Tour de France en de Nijmeegse Vierdaagse, houdt de Hartstichting afdeling Zwartebroek-Terschuur en Hoevelaken alweer de 39ste fietstocht. Net als bij die vierdaagse staat gezelligheid voorop. En net als bij de Tour kijken veel deelnemers elk jaar weer uit naar deze fietstour voor de Hartstichting. Op zaterdag 7 september is het weer zover.

Die dag wordt er ongeveer 40 kilometer gefietst. Van 9.00 tot 11.30 uur kan er worden gestart vanaf De Stoutenborgh, aan de Sportweg in Hoevelaken. Tot 16.00 uur is er gelegenheid om de route helemaal uit te rijden en ook onderweg regelmatig te stoppen voor de nodige versnaperingen en rust en gezelligheid onderweg.

De startkosten zijn voor volwassenen 4 en voor kinderen 1 euro. En natuurlijk zijn er onderweg controleposten. Hier ontvangen de deelnemers gratis versnaperingen en er zijn drankjes tegen betaling, want de opbrengst is natuurlijk voor de Hartstichting. Bij de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille of deelname speldje.

Jubileum

Stiekem kijkt de organisatie al vooruit naar de 40ste fietstocht volgend jaar. Daarom is er dit jaar ook een ideeënbusje onderweg bij de diverse controleposten: wat willen alle deelnemers het liefst tijdens de jubileumtocht. Keus uit verschillende routes, achteruitfietsen misschien of een puzzeltocht? Alle ideeën zijn welkom en worden uiteindelijk meegenomen in de organisatie van de 40ste fietstocht volgend jaar.

Voor vragen over de fietstocht kunnen de deelnemers zich wenden tot de fietstochtorganisatie via mevrouw Dijkstra, tel. 033-2535361. Ook kunnen geïnteresseerden zich hier aanmelden om volgend jaar mee te helpen om de 40ste fietstocht ook weer tot een succes te maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie