Eigen app voor Centrum Jeugd en Gezin Nijkerk

10 juli 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in de gemeente Nijkerk bestaat twee jaar. In die twee jaar is het aantal bezoekers aan het CJG zowel fysiek, als digitaal sterk gestegen. Omdat veel jongeren en opvoeders tegenwoordig hun informatie opzeken via hun smartphone of tablet, heeft wethouder René Windhouwer op maandag 8 juli de CJG Nijkerk app gelanceerd.

In 2010 bleek één op de twee ouders opvoeden soms moeilijk te vinden en behoefte te hebben aan ondersteuning. Het Centrum voor Jeugd en Gezin wil graag voor deze ouders wat betekenen. Nu ook via een eigen app. Deze is gratis te downloaden via www.cjgnijkerk.nl of in de Google Play Store (voor apparaten met Android). Over niet al te lange tijd zal deze ook voor Apple iPhones en iPads beschikbaar zijn.

Wethouder Windhouwer is blij met deze aanvulling op het bestaande aanbod van CJG-informatie: ,,Naast het inlooppunt in het gezondheidscentrum Corlaer, de goedbezochte website en het telefoonnummer, is de CJG app een extra en eigentijdse manier om onze doelgroepen te bereiken."

Het Centrum voor Jeugd en Gezin geeft informatie en antwoord op vragen rond opvoeden en opgroeien.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie