Met Como Campers op reis

17 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

NIJKERK - Zoekt u ook het avontuur? Dan bent u bij Como Campers aan het juiste adres.

door Maureen van Goethem

Como Campers heeft nieuwe campers waarmee u een onbezorgde en comfortabele vakantie kunt ervaren. Como Campers staat voor veilig, gemakkelijk en vooral leuk! Alex Comodini, eigenaar van het Nijkerkse camperbedrijf: ,,Dit is waar het bij een vakantie om draait. Al jaren zijn wij gedreven camperenthousiasten die telkens opnieuw de veelzijdigheid ontdekken van een kampeerauto.''

In een nieuwe camper van Adria die net in de verhuur is gekomen, is de bed indeling anders dan gebruikelijk; het is een camper met een ruim tweepersoons 'Queens' bed die aan alle kanten toegankelijk is. Voorzien van een automatisch in te stellen satelliet en twee televisies (extra in slaapruimte), separate douchecabine, een luifel en garage. Alex is tevreden over de campers van Adria waarvan de interieurs 'design' uitstralen. Iedere centimeter in de camper is benut om de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Een ruime koelkast, oven, 3-pits gasfornuis, heerlijke bedden en zelfs een gameconsole voor de kinderen behoort tot de basisuitrusting. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Een beetje luxe voor onderweg en alles volgens BOVAG richtlijnen.

Zodra u weet wanneer u op vakantie gaat, kunt u via de website van Como Campers een reserveringsformulier invullen. U kunt aangeven waar u heen gaat, met hoeveel mensen u reist, welke route u wilt rijden en hoe lang u daarover wilt doen. Bij beschikbaarheid wordt de door u gewenste camper voor u vastgelegd.

Sinds vandaag heeft Como Campers ook een webwinkel voor campingartikelen. In deze catalogus vindt u duizenden producten voor caravan, camper, camping en recreatie. De prijzen kunnen iets afwijken zoals die in de hoofdcatalogus staan omdat dit de Duitse consumentprijzen zijn. Heeft u gevonden wat u zocht? Eenvoudig bestellen en de producten worden thuisbezorgd. De shop is via de website bereikbaar.

Como Campers sponsort het Corlaer Cycling 4 STSN team. Dit team van tien leerlingen van Corlaer College zijn vorige week vertrokken voor een flinke onderneming: Zij zullen ongeveer 700 kilometer fietsen vanaf de Franse Vogezen terug naar Nijkerk in een tijdbestek van 7 dagen. Dat doen zij voor een goed doel. ,,Wij hebben een camper gesponsord die de fietsers en begeleiders mogen gebruiken,'' zegt Alex. ,,Op 21 juni komen ze weer, heelhuids hoop ik, terug.''

Met een camper komt uw droomvakantie een stap dichterbij. Door de veelzijdigheid van diverse types en uitvoeringen is voor iedere huurder de juiste camper aanwezig. En om zich duidelijk te onderscheiden in deze markt verhuurd Como Campers compleet uitgeruste campers tegen scherpe tarieven.

Como Campers. Tabaksplanter 4 te Nijkerk. Tel.: 033-2454762. www.comocampers.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie