Zomerfruit centraal in Hoevelaken

11 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni staat de speciaal ingerichte Zomerfruitstand centraal bij Jumbo in de Westerdorpstraat 23 in Hoevelaken. Tijdens deze twee dagen kunnen consumenten genieten van heerlijke aardbeien, frambozen, bramen, blauwe en rode bessen. Bij de speciaal ingerichte Zomerfruitstand kunnen consumenten de producten proeven en ontvangen ze een flyer met informatie en recepten over zomerfruit.

De Zomerfruit Campagne van GroentenFruit Bureau is gestart in 2009. De campagne is gedurfd, sexy en speelt in op de beleving van de consument bij Zomerfruit: genieten, gezondheid, gemak en verwennen. Doel van de campagne is om de consument te informeren over zomerfruit en het aantal aankopen te laten toenemen. 'Zomerfruit. De lekkerste verleiding' is een initiatief van Frugi Venta, the Best Fresh Group, Fruitmasters, the Greenery BV, Veiling Zaltbommel, Sun Berry International, Driscoll's, NFO en LTO. Uitvoering is in handen van GroentenFruit Bureau.

Door vaker te kiezen voor lekker Zomerfruit, bijvoorbeeld als tussendoortje, kom je makkelijker aan je 2x2 (2 ons groenten en 2 keer fruit). Zomerfruit zit boordevol gezonde stoffen. Op www.2x2.nl/zomerfruit vind je informatie over Zomerfruit. Bijzondere recepten laten zien hoe gemakkelijk het is om aan 2 keer fruit per dag te komen. Ook kun je hier terecht voor informatie over de campagne, weetjes over Zomerfruit en over gezondheid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie