Pedicure Good4 Feet

18 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

,,Eigenlijk wilde ik altijd al schooljuffrouw worden maar om de één of andere reden is dat toch niet door gegaan. Na mijn middelbare school heb ik in een groentewinkel gewerkt en daar had ik het lange tijd uitstekend naar mijn zin. Het contact met de mensen vond ik altijd heel leuk,” vertelt Gezina.

NIJKERK - Wie vindt het niet leuk om eens lekker verwend te worden? Gezina van Middendorp (47) uit Nijkerk kan aan die verwachting zeker voldoen, omdat zij gespecialiseerd is in de verzorging van uw voeten. Bij pedicuresalon Good4Feet, zoals Gezina haar salon noemt, kan de klant kiezen uit een reeks van zeer uiteenlopende behandelingen. Zo zijn er zogenaamde spa-behandelingen, behandelingen, voornamelijk gericht op uw ontspanning, maar ook meer resultaat gerichte behandelingen.

door Maureen van Goethem

Na verloop van tijd wilde Gezina iets anders en ging onder meer werken als alfahulp. ,,Ik had toen twee banen en moest eigenlijk kiezen. En toen heb ik de keuze gemaakt voor de opleiding tot pedicure, vooral omdat het contact met de mensen zo belangrijk voor mij is.”

Ambulant pedicure

Na het behalen van haar diploma’s heeft Gezina 18 jaar als volledig ambulant pedicure gewerkt. In de eerste helft van dit jaar heeft zij daarnaast ook een praktijkruimte bij de Nautilus Health Club te Nijkerk ingericht zodat de mensen naar haar toe kunnen komen. ,,Daar kwam ik terecht doordat ik daar zelf aan het sporten was. Zij hadden nog een beetje ruimte over en ik ben zo brutaal geweest om daar naar te vragen. En toen heb ik de grote stap gewaagd. Toen het open dag was had ik al meteen geïnteresseerde klanten.”

Praatje

Behalve het werken aan voeten en nagels is een praatje op zijn tijd ook mogelijk. Een pedicure houdt zich met name bezig met het verwijderen van likdoorns, eelt, het op de juiste wijze knippen van nagels en oplossen van nagel problemen. Het geven van adviezen behoort ook tot haar taak. ,,En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.”

Met een goede regelmatige verzorging van uw voeten kunt u problemen voorkomen. Simpelweg door het verwijderen van bijvoorbeeld eelt, likdoorns of een ingegroeide nagel. Kortom, uw lichaam is bij Good4Feet in uitstekende handen. Gun uzelf en dus uw voeten wat extra zorg en aandacht. Wanneer u klachten heeft, als preventie of als verwennerij. Good4Feet is aangesloten bij branchevereniging ProVoet. Zo bent u verzekerd van een vakbekwame behandeling.

uGood4Feet. Tel. 033-2460256 / 06-20186733. www.good4feet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie