Van de Ridder Bedrijfshuisvesting

9 juni 2010 om 00:00 Nieuws

Voor die expertise heeft Van de Ridder Makelaars samenwerking gezocht met de juiste partner in deze branche: Brandt Bedrijfshuisvesting uit Harderwijk.

NIJKERK - De werkzaamheden van Van de Ridder Makelaars worden uitgebreid met bedrijfshuisvesting door de vraag naar een plaatselijk en persoonlijke bedrijfsmakelaar.

door Maureen van Goethem

De vraag naar bedrijfsmakelaar kwam steeds vaker voor en vanwege het feit dat Van de Ridder de particuliere woningmarkt als hoofddoel heeft, zijn zij in de omgeving op zoek gegaan naar de ideale partner die specialist is in winkels en bedrijfspanden. ,,De zoektocht heeft bijna twee jaar geduurd. Wij zochten naar een bedrijf met dezelfde no-nonsense en servicegerichte instelling,” aldus Linda. ,,Winkelpanden doen wij wel, maar voor grote bedrijfspanden moet je toch vaak buiten Nijkerk zoeken. Om de klant toch ook hierbij van dienst te kunnen zijn, hebben wij in Brandt Bedrijfshuisvesting een goede partner gevonden. Zij zijn specialist. Het is een perfecte aanvulling op onze dienstverlening.”

Brandt Makelaars is opgericht in 1986 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf. In 2000 is het bedrijf in drie zelfstandige bedrijven gesplitst: Brandt Woningmakelaars, Brandt Bedrijfshuisvesting en Brand Hypotheken & Assurantiën.

Specialistische kennis

,,Voor de bedrijfshuisvesting heb je specialistische vakkennis nodig,” aldus Ramon Klarenbeek. ,,Ons bedrijf richt zich hoofdzakelijk op het gebied tussen Amersfoort, Zwolle en Lelystad.”

Klarenbeek: ,,Wij wilden verdere uitbreiding op de Veluwe richting Amersfoort en zien in Nijkerk goede groeimogelijkheden omdat Nijkerk volop in ontwikkeling is en de plaats qua omgeving, bedrijvigheid en mentaliteit goed bij ons kantoor past. Van de Ridder past goed bij ons omdat zij dezelfde drive hebben als wij.”

,,Inderdaad. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit,” gaat Bert verder. ,,Als de klant ons nodig heeft dan kunnen ze ook na vijf uur ‘s middag bellen om een brandende vraag te stellen. Wij staan volledig achter deze samenwerking. Het is natuurlijk ideaal om snel een bedrijfspand te kunnen bekijken zonder dat iemand van ver weg met de sleutel naar Nijkerk komt.” De gezamenlijke bedrijfspanden krijgen een eigen plek in de etalage en Brandt heeft zijn eigen kantoor in het kantoor aan de Oosterstraat 15.

u Van de Ridder Makelaars, Oosterstraat 15, Nijkerk. Tel. 033-2453478. www.vdridder.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie