Doornhof 1-0, Van Drie 2-0, Van de Pol 3-0, Baas 4-0

10 maart 2010 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Eindelijk liep het bij Veensche Boys zoals de trainer het voor ogen heeft. Fel spelend joeg Veensche Boys tegenstander OWIOS de hele wedstrijd op. Het leidde tot een groot veldoverwicht en diverse kansen om de score te opnenen en tot grote hoogte te doen stijgen.

Toch duurde het ruim een half uur voordat de Boys daadwerkelijk de leiding namen, een zeer magere afspiegeling van de veldverhoudingen tot dan toe. In de tweede helft bleven de Boys beter, maar met de kleine marge bleef het gevaar van een stiekeme gelijkmaker. In de slotfase en blessuretijd deed Veensche Boys eindelijk wat ze al in de eerste helft hadden moeten doen, afstand nemen van OWIOS

De dikverdiende overwinning was zeker conform de veldverhoudingen en de winst is voor Veensche Boys een opsteker. In deze vorm moeten er zeker meer overwinningen kunnen volgen. De eerste mogelijkheid is zaterdag vanaf 14.30 uur in Nijkerkerveen als Hierden op bezoek komt. De 3-0 nederlaag in Hierden moet worden rechtgezet. Hopelijk kunnen de Boys een goede reeks opbouwen en zo weer mee gaan doen om de promotieplaatsen.