Mea Flora: eigen- zinnig

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

Op de boerderij hielp zij ook altijd, de kalfjes melk geven, kippen eten geven of tussendoor ook de varkens verzorgen. Renske was altijd buiten bezig, creatief, ook met knutselen, tekenen en nog veel meer.

NIJKERK - Renske van Galen, is geboren en getogen op een melkveeboerderij in de gemeente Nijkerk. Renske was daardoor altijd buiten bezig waar zij van haar vader leerde planten te stekken. Renske: ,,Door mijn vader was ik altijd al tekenend met de natuur bezig en mijn moeder was weer creatief op ander gebied.’’ Renske ging vroeger altijd met haar vader mee naar de tuinbouwtentoonstelling Floralia in Voorthuizen waar zij met haar zelfgemaakte bloemstukjes meedeed.

door Maureen van Goethem

Sinds de opening van haar zaak, op donderdag 8 oktober hebben al veel Nijkerkers de weg gevonden naar de Catharinastraat.

Het is een basic ogende winkel met exclusieve bloemen en woonaccessoires. Voor uzelf of voor een ander. Renske koopt bloemen in die u niet bij iedere bloemenwinkel tegenkomt. ,,Ik wilde ook eigenlijk niet in een standaard bloemenwinkel werken. Ik wilde me onderscheiden van de rest. Dat is één van de redenen dat ik voor mezelf begonnen ben.”

Versheid en kwaliteit

Bij Mea Flora draait het om een product waarbij versheid en kwaliteit voorop staan. Scherpe prijzen zijn mogelijk doordat u als klant uw opdracht via de website kenbaar maakt. Mea Flora is bij uitstek een cadeauwinkel. U kunt terecht voor een luxe verpakte roos, een prachtig boeket of een give-away. Een give-away is een cadeauconcept waarbij een vaas of box wordt rijkelijk gevuld met snijbloemen. Bijzondere bollen of knollen in een verpakte koker, een rijk gevuld boeket in een waterdichte koker die zich als vaas leent of een plantaardig beklede vaas waarin een prachtig boeket is samengesteld. Kortom een uniek cadeau in een koker die verkrijgbaar zijn in verschillende maten.

Abonnement

Daarnaast biedt Mea Flora de mogelijkheid een cadeau aan te bieden in de vorm van een abonnement of een cadeaubon.

Renske houdt ervan eigenzinnigheid, originaliteit en kwaliteit over te brengen op haar klanten, zonder hierbij de wensen van diezelfde klanten uit het oog te verliezen. Kortom creatieve vertalingen van uw wensen. Gegarandeerd tot in de kleinste details verzorgd. Van klassiek tot modern, van trendy tot abstract. Tenslotte verzorgt Mea Flora ook creatieve oplossingen voor de zakelijke markt, een nieuwe sfeerbeleving van een kantoorruimte, beurs of vergaderzaal.

u Mea Flora vof. Catharijnestraat 5-7, Nijkerk. Tel. 033-2452224. www.meaflora.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie