Lieke van Lexmond presenteert Scenecs Grand Gala

2 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Op zaterdag 7 november worden in Theater De Flint in Amersfoort de Scenecs Awards uitgereikt aan de winnaars van dit internationale filmfestival voor nieuwe cineasten en debutanten. Het Scenecs Grand Gala zal dit jaar worden gepresenteerd door actrice en presentatrice Lieke van Lexmond. Een professionele jury, bestaande uit onder andere Jos Stelling, Fajah Lourens, Karel van de Graaf en Mohammed Chaara, heeft zes films genomineerd in de categorieën fictie en documentaire. Naast de uitreiking van de Awards - de Dutch Golden Stones - zijn er tijdens het Gala diverse acts en bands te zien en te beluisteren. De Stadstrompetters en de Ministers geven acte de presence. De Brassband is er na de pauze met muziek en dans uit

Zuid-Amerikaanse streken, Circus Amersfoort treedt op met hoogstaande acrobatiek en de Colour Guards Groep komt met een speciaal voor Scenecs ontworpen show.

Aanvang van het Grand Gala is om 20.30. Kaarten zijn te verkrijgen via de website van De Flint/www.theaterdeflint.nl en op de dag zelf aan de kassa van het theater. Filmfans die graag op de eerste rang willen zitten kunnen het Grand Gala op 7 november ook live volgen via Internet op: www.scenecs.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie