Open huis bij brandweer Nijkerk

9 september 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De brandweer Nijkerk stelt zaterdag 12 september de kazerne open voor belangstellenden. Dat gebeurde ook tijdens de Nijkerkse Sleepbootdagen. Belangstellenden kunnen zaterdag 12 september tussen 14 en 17 uur een kijkje nemen achter de schermen van het korps. De brandweer heeft dringend nieuwe vrijwilligers nodig. Tijdens het open huis kan de bezoeker zich hier uitvoerig over laten informeren. Belangstellenden zijn ook welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen. De brandweerkazerne is gevestigd aan de Havenstraat 5.

Platform Nijkerker- veen komt bijeen

NIJKERKERVEEN - Op dinsdag 15 september komt het Platform Nijkerkerveen weer bijeen om te vergaderen. Dat meldt de site www.nijkererveen.org. De bewoners van Nijkerkerveen en Holkerveen zijn van harte welkom om bij de vergadering aanwezig te zijn. De Vergadering word gehouden in het gebouw Concordia aan Van Rootselaarstraat 7 in Nijkerkerveen en begint om 20 uur en zal tot circa 22 uur duren. De agendapunten van de avond zijn dezer dagen te vinden op www.nijkerkerveen.org op de webpagina van Platform Nijkerkerveen.

Collecte

NIJKERK - Van 14 tot en met 19 september vindt de jaarlijkse collecteweek van het Prinses Beatrix Fonds plaats. Het thema dit jaar is kinderen en spierziekten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie