Mooiste tuinfoto’s gezocht

22 juli 2009 om 00:00 Nieuws

Groei en Bloei nodigt iedere amateurfotograaf uit om aan deze tuinfotowedstrijd mee te doen. Veel mensen genieten volgens de organisatie van hun tuin en steken daar veel tijd en energie in. Het vele werk levert vaak prachtige tuinen op. En het beeld is heel gevarieerd, want iedere tuinier heeft andere ideeën. Iedere amateurfotograaf wordt verzocht om twee foto’s in te zenden. Eén mooie opname van de eigen tuin en één foto van een close-up uit de tuin. Groei & Bloei ziet liefst géén huisdieren op de foto. Krijgt u al of niet toevallig een kikker, vogel, vlinder of rups voor uw lens dan is dat prima, want dan gaat het om “tuingerelateerde“ dieren.

Groei & Bloei houdt tuinfoto- wedstrijd HOEVELAKEN/NIJKERK - ,,Bent u trots op uw tuin? En geniet u er elke dag van? En maakt u ook foto’s van al dat moois?” Daarmee opent Groei & Bloei afdeling Hovelaken/Nijkerk een aankondiging van een fotowedstrijd, die deze zomer en in het najaar wordt gehouden

Voorwaarden

Per adres kunnen er twee foto’s ingezonden worden. De kleurenfoto’s hebben het formaat van 20 cm. × 30 cm. De foto’s moeten worden ingeleverd vóór 30 september bij Gerrie de Gooyer, Van Kluyvelaan 18, 3862 XG Nijkerk. Per categorie worden er drie prijzen uitgereikt: De bekroonde foto’s worden vergroot en op canvas afgedrukt of ingelijst. Bovendien krijgen de winnende foto’s een plek in het landelijke Groei & Bloeitijdschrift. Een deskundige jury selecteert de mooiste foto’s.

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 29 oktober in het Groenhorstcollege in Nijkerk. In de maanden oktober en november wordt een selectie van de mooiste foto’s geëxposeerd op verschillende locaties in Nijkerk en Hoevelaken. In de media en op www.nijkerk.groei.nl volgt nader nieuws.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie