Hekkensluiter verslaat Veensche Boys

15 april 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Het had een mooie middag voor Veensche Boys moeten worden, waar een goede stap richting handhaving werd gezet. Het liep compleet anders, want hekkensluiter DOS'37 won met 4-1.

De start van Veensche Boys was prima, want al na vijf minuten scoorde Eric Doppenberg 0-1. De Bos bleven beter, maar namen niet verder afstand. Ineens kwam DOS'37 in d3e slotfase van de eerste helft aanvallen en zij scoorden tweemaal.

Na rust probeerde Veensche Boys de 2-1 achterstand weg te werken, maar ze gaven daarbij teveel ruimte weg. De gastheren uit Vriezenveen profiteerden optimaal en wonnen uiteindelijk ook nog verdiend met 4-1.

Maandag komt Veensche Bos op eigen veld in actie, weer tegen een ploeg uit Vriezenveen. DETO speelt echter in de top en Veensche Boys kennende, zijn ze dan zeker niet kansloos. Het duel begint om 14.30 uur.