Kerstwensboom bij Albert Heijn

10 december 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - ,,De donkere dagen voor kerst zijn hét moment om iemand in je naaste omgeving in het zonnetje te zetten. Speciaal voor de kerstdagen deelt Albert Heijn in Nijkerk zes luxe kerstpakketten uit. “In onze winkel komt een kerstwensboom te staan”, aldus Wilfried Cobussen van Albert Heijn Frieswijkstraat. “Iedere klant mag hier een kaartje in hangen waarop hij schrijft wie hij of zij wil bedanken, een steuntje in de rug of een complimentje verdient en waarom. De zes meest bijzondere, ontroerendste of leukste wensen worden geselecteerd en de personen die de wens hebben geschreven worden uitgenodigd om persoonlijk het AH Kerstpakket te overhandigen aan wie de wens gericht is”.

Vrijdag organiseert Albert Heijn een proeverij voor de feestdagen tussen 16 en 20 uur. De supermarkt is voor de Kerst op maandag 22 en dinsdag 23 december van 8 tot 21 uur geopend en op woensdag 24 december van 6 tot 18 uur open.

Open Huizenroute Era makelaar

NIJKERK - Zaterdag organiseert Era-makelaar Joost Zijlstra een Open Huizen route. Tussen 11 en 14 uur kan iederen die de wens heeft een huis te kopen, allerlei huizen in NijkerkMocht er in de die te koop zijn, bezichtingen zonder daar een afspraak voor te hoeven maken. ,,Lekker makkelijk en snel”, aldus Joost Zijlstra.

Het makelaarskantoor is die dag geopend van 11 tot 14.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie