Ssportactiviteiten bij zwembad Bloemendal

8 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op maandag 13 oktober organiseert WhoZnext team Nijkerk van 12.30 - 15.30 uur een aantal activiteiten bij zwembad Bloemendal. Deze activiteiten worden zowel in het zwembad als buiten op het grasveld aangeboden. WhoZnext is een landelijke campagne met als doel jongeren te stimuleren actief te worden als vrijwilliger binnen een vereniging, wijk of school. Als onderdeel van de campagne worden in Nederland zogenaamde WhoZnext-teams opgericht.

Jongeren in de leeftijd van 12- 16 jaar kunnen zich opgeven via het emailadres: whoznextnijkerk@hotmail.com.

Activiteiten die op maandag 13 oktober op het programma staan zijn o.a. basketbal, streetdance, hooghouden, activiteit op de tokkelbaan, beach vollebal, schoonspringen, onderwater hockey etc. Geef je naam, telefoonnummer, leeftijd en email door en geef maximaal 3 voorkeursactiviteiten aan in je mail. Wacht niet te lang met opgeven want er is een maximum van 90 deelnemers. De kosten voor deelname aan de activiteiten bedragen 1 euro.

WhoZnext Team Nijkerk

Het WhozNext Team Nijkerk is begin van dit jaar opgezet vanuit het BOS-project (Buurt-Onderwijs-Sport) met als doel om sportactiviteiten voor en door jongeren te organiseren. De jongeren uit het WhoZnext team krijgen trainingen van een sportconsulent van de Gelderse Sport Federatie over hoe ze bijvoorbeeld een activiteit moeten organiseren, hoe ze sponsoren moeten benaderen of hoe ze voor een activiteit een persbericht moeten schrijven. Ook de jongerenwerker van Jongerencentrum Chill-Out en de sportbuurtwerker van de Gemeente Nijkerk zijn betrokken bij het proces, deze personen staan dicht bij de doelgroep en zijn dan ook aanspraakpunten voor de jongeren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie