Inschrijven Avondvierdaagse

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN – Volgende week gaat de Avondvierdaagse in Hoevelaken voor de 29e keer van start. Van 2 t/m 5 juni zullen honderden fanatiekelingen de wandelschoenen weer aantrekken. De inschrijving is mogelijk op vrijdag 30 mei in de sporthal aan het Ridderspoor van 19.00 tot 21.00 uur.

Door Gerrit Steen

Tevens is er, voorafgaande aan de start van de vierdaagse, een inschrijfmiddag gepland op maandag 2 juni van 14.30 tot 16.00 uur, eveneens in de sporthal aan het Ridderspoor. De kosten voor deelname aan de vierdaagse bedragen per persoon 4,- euro. Houders van wandelboekjes worden vriendelijk verzocht deze op de eerste wandelavond in te leveren op het startbureau bij Hennie Schipper.

Fanfare

Evenals voorgaande jaren is de start van de vierdaagse bij sportcomplex Kleinhoven, vanaf het voetbalveld van SC Hoevelaken. Op verzoek van veel Hoevelakers werd vorig jaar de Avondvierdaagse intocht weer begeleid met echte en sfeervolle fanfaremuziek. Met applaus, bloemen, snoep en cadeaus werd een record aantal deelnemers (1087 wandelaars) in één lang lint feestelijk over de Wiekslag en de Brink geleid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie