Leden bibliotheken gemeente Nijkerk krijgen NS-Voordeelbon

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK/HOEVELAKEN - Bibliotheken Gemeente Nijkerk doet mee aan de landelijke campagne 'Juni – Maand van het Spannende Boek 2008'. Ieder lid van de openbare bibliotheek dat in juni spannende boeken leent, krijgt eenmalig een NS-Voordeelbon cadeau waarmee met 40% korting gereisd kan worden tijdens de Voordeeluren. Met deze actie doet de bibliotheek iets extra’s voor zijn vaste leden. Deze actie is mogelijk gemaakt door de NS, hoofdsponsor van 'Juni – Maand van het Spannende Boek'.

Uit een consumentenonderzoek van Intomart/GfK blijkt dat spannende boeken definitief tot het populairste genre boeken zijn uitgegroeid. Zowel klanten van de boekhandel als bibliotheekleden geven aan dat 1 op de 4 boeken die zij lezen tot dit genre behoort. De bibliotheken van Nijkerk en Hoevelaken hebben een grote collectie spannende boeken en nodigen hun leden nog eens extra uit om hiervan gebruik te komen maken. Extra stimulans hoopt de bibliotheek te krijgen door het cadeau geven van een NS-Voordeelbon per uitleenactie. Deze bonnen zijn geldig tot en met 30 september.

'Juni – Maand van het Spannende Boek' wordt dit jaar voor de 20ste keer georganiseerd door de Stichting CPNB. Deze leesbevorderingscampagne staat geheel in het teken van de wetenschap in het spannende boek en draagt als motto: 'Knappe koppen, harde bewijzen – Wetenschappers tegen de misdaad'.

Succesauteur Karin Slaughter schreef speciaal voor 'Juni – Maand van het Spannende Boek' het geschenkboek 'Onbegrepen' dat in een ongekend hoge oplage van 740.000 exemplaren verschijnt. Het wordt door de boek boekwinkel cadeau gedaan bij aankoop van ten minste €12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Voor meer informatie zie www.bibliotheeknijkerk.nl en/of www.maandvanhetspannendeboek.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie