Unieke Ondernemers-Netwerkbijeenkomst

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - MKBvoordeel.com organiseert op woensdag 11 juni wederom een netwerkbijeenkomst in Nijkerk. De bijeenkomst is voor ondernemers in de regio NW-Veluwe & Flevopolder. Netwerken betekent het ontwikkelen en onderhouden van relaties die gericht zijn op het creëren van een win-win-situatie.

Netwerken is uitermate belangrijk voor een ondernemer. Onderzoek wijst uit dat 70% van nieuwe klanten voortkomt uit één of andere vorm van netwerken. Het is dus voor iedere ondernemer belangrijk om netwerken hoog op de agenda te plaatsen.

Toch is netwerken niet voor iedereen een gemakkelijke keuze. Er kunnen de nodige blokkades optreden en het gebeurt lang niet altijd goed. Het is dus ook zaak om de tijd die u aan netwerken besteedt, zo effectief mogelijk te besteden.

Daarom wordt deze netwerkbijeenkomst gehouden in een unieke en efficiënte 'speeddate'-vorm. Elke deelnemer krijgt twee minuten tijd om zichzelf te presenteren. Hierdoor kan men zich in zeer korte tijd aan alle deelnemers presenteren. Daarna is er volop gelegenheid om interessante deelnemers te spreken.

Zorg dus dat u goed weet wat u gaat zeggen, zodat u de kern van uw bedrijf goed weergeeft. Elke deelnemer heeft de mogelijkheid om folder/brochures te verspreiden via een 'info-tafel'. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle ondernemers.

Deelnemersbijdrage is € 25,00 excl. btw, gratis voor leden.

Datum: 11 juni, aanvang 19.00 uur, Locatie: Nijkerk.

Opgave: www.MKBvoordeel.com of telefonisch 0341-470009

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie