'Water en Vuur' in de Havenkom van Nijkerk

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Havenkom van Nijkerk staat zaterdag 31 mei in het teken van 'Water en Vuur'. Het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps en het Nijkerkse Brandweercorps treden gezamenlijk naar buiten met een spectaculair concert opgeluisterd met actie’s van de brandweer. Het gebeuren vindt plaats in de Havenkom en rond het Stadhuis in Nijkerk en begint om 18.00 uur.

Het idee onstond vanuit de behoefte van beide corpsen om zich te presenteren op een ludieke wijze en mogelijk nieuwe leden te werven. Ook de Nijkerkse EHBO vereniging en de Zeeverkenners van de Scoutinggroep Nijkerk geven acte de presence bij dit spectakel.

Rond 18.00 is er een informatiemarkt rond het Stadhuis en omstreeks 19.30 zal het opleidingsorkest van NSFC een optreden verzorgen.

Rond 20.30 zal het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps optreden en muziek ten gehore brengen, waarbij het thema 'Water en Vuur' een centrale rol zal vervullen.

Zodra de schemering valt, is dit natuurlijk het ideale moment om sfeer te scheppen met vuur en om de Zeeverkenners in actie te brengen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie