Formido stunt met Oranje-CD Hazes

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Formido Bouwmarkt zorgt voor de ultieme Oranje sfeer en geeft haar klanten een gratis CD mee van voetbalnummers door André Hazes. De bouwmarkt kent traditioneel een verkooppiek in specifieke Oranje-producten rond elk EK en WK. Vanaf 19 mei ontvangt de Formido klant een unieke CD met maar liefst 16 Oranjenummers door André Hazes. Het is een compleet overzicht, met bijvoorbeeld de klassiekers als 'Wij houden van Oranje', 'We are the Champions', 'Nederland Oranjeland' en 'Oranje, You’ll Never Walk Alone'.

De CD’s zullen in de winkel worden meegegeven aan alle klanten die voor minstens €5,- besteden.

“Voetbal en Hazes gaan natuurlijk geweldig samen. En we merken elke twee jaar weer dat bijvoorbeeld de oranje verf en materialen voor de bouw van tribunes niet aan te slepen zijn. Ook parasols doen het goed. Dat slaan we dus allemaal groot in. En met deze CD willen we onze klanten wat extra Oranjeplezier meegeven. Want wat is nou mooier dan met vrienden en buren voetbal te kijken en met z’n allen met Hazes mee te zingen? Dat is trouwens ook leuk tijdens de voorbereiding”, aldus Jan van den Ham, directeur Formido Nederland.

De speciale Hazes CD met voetbalnummers is een initiatief van o.a. Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes. Op een aantal nummers zingt André samen met het Nederlands Elftal.

Het EK zal van 7 t/m 29 juni plaatsvinden in Oostenrijk en Zwitserland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie