Boerenbedrijf bij de ISON

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

Cor Kluun heeft zondag 25 mei om 12.00 uur een gesprek met Peter van de Voort. Peter is boer in hart en nieren en heeft een kaasboerderij met een veestapel van jersey koeien. We praten over zijn ambities als boer maar ook over zijn levensgeschiedenis en wat er allemaal in veranderde.

KinderFlits

Heb je wel eens gedroomd en dat het later ook nog uitkwam zoals je gedroomd had. Petrus droomde ook en dat was een vreemde droom. Het ging over allemaal dieren in een groot laken en toen kreeg hij het bevel: slacht en eet! Hij weigerde dat en toen verdween het laken en werd hij wakker.

Wat die droom betekende en wat daar allemaal uit voort gekomen is, dat kun je zondagmorgen om tien over negen horen in de Kinderflits. De vertelling, die gaat over een bijzondere ontmoeting, wordt verteld door Liesbeth van Sligtenhorst.

Kerkdienst

De kerkdienst die wordt uitgezonden zondagmorgen bij de ISON komt uit de aula van het Corlear College en wordt verzorgt door het team van de Fontein.

De kerkdienst heeft als thema 'Zie Ik maak alle dingen nieuw', naar aanleiding van Openbaringen 21:5. Dhr. G. Vierwind uit Putten gaat in deze dienst voor.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie