Eindelijk heerlijk zomerweer

14 mei 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Het heeft een tijd geduurd, maar het afgelopen Pinksterweekeind was het dan eindelijk écht zomer. Voor veel mensen een goede reden om verkoeling bij het water te zoeken, onder meer bij Recreatiepark ’t Overbos op de Scheidingsweg 9 te Hoevelaken.

Door Gerrit Steen

De exploitanten Nico en Jan Schreuder hebben wel eens een slechtere meimaand gezien. Nico: "Het is lang geleden dat we zulk mooi weer hebben gehad tussen Hemelvaart en Pinksteren. We hebben de afgelopen dagen extra veel dagjesmensen mogen begroeten, vooral uit Hoevelaken en Vathorst. De mensen zochten verkoeling bij ons strand en de grote zwemvijver. Het meest belangrijke is dat mensen nu een echt lekker kampeergevoel overhouden aan deze vakantie. Dat is voor hen en voor de sector belangrijk. Lekker dat we de koude maanden nu achter ons kunnen laten!''

Uitbreiden

“Ik hoop dat het weer zo blijft als het afgelopen weekend, dan kunnen we nog een mooie zomer tegemoet zien. Vanwege de bouw van Vathorst is de doorgaande weg langs ons terrein afgesloten. Het gevolg is dat we voor de mensen uit Hooglanderveen en Vathorst met de auto heel lastig bereikbaar zijn. We hebben nu ook minder parkeergelegenheid; aan de zijkant hebben we een paar extra parkeerplaatsen gecreëerd. Maar dat is veel te weinig, bij echt mooi weer staan de auto’s tot aan de Nijkerkerstraat. Het zou mooi zijn als wij konden uitbreiden, daar zijn we al lang over bezig!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie