Lions Golfdag levert €3.750 op

7 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK/BIDDINGHUIZEN – De Lions Golfdag van vrijdag 25 april heeft €3.750 opgebracht. De opbrengst is geschonken aan Grand Café De Postkamer, een nieuw initiatief in samenwerking met Stichting Philadelphia en Woningstichting Nijkerk.

De Postkamer is een initiatief van enkele gedreven Nijkerkers. Een ‘Grand Café’ in het voormalige postkantoor met als doel om mensen met een geestelijke en/of fysieke beperking een zinvolle en creatieve dagbesteding in de maatschappij te bieden.

Het mooie weer en de grote opkomst van diverse golfliefhebbers maakten deze dag onvergetelijk. Na een sportieve wedstrijd van alle deelnemers is de winnaar van 2008 bekend geworden. Egbert Westra van Westra & Smit Dienstverlening BV heeft De Stad Nijkerk Wisseltrofee van voorzitter Jan-Willem Overvliet in ontvangst genomen. Egbert, die op uitnodiging van Covebo Uitzendburo aanwezig was, voegt hieraan toe: “Een gezellige dag die in het teken staat van een goed doel. Deze prijs maakt de dag helemaal bijzonder, wat ook inhoudt dat ik deze prijs aankomend jaar zal moeten verdedigen.”

Aan het begin van de avond is de opbrengst bekend gemaakt en is de cheque door Jan-Willem Overvliet overhandigd aan Jacques Overkamp, de voorzitter van De Postkamer. Jacques: “Dit bedrag ad. €3.750,- is de eerste officiële aftrap van De Postkamer. Wij zijn enthousiast dat dit initiatief al op zoveel steun kan rekenen.”

De Stad Nijkerk Trofee voor het beste team is gegaan naar Crea & Artiva in Nijkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie